De lantaarn antwerpen te koop

Publie le: 01.11.2021

Laatste units te koop! Document downloaden.

Vrijstaand huis in Antwerpen, Vlaams Gewest. Document downloaden. Toplocatie volop in ontwikkeling. Bezoek aanvragen. Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord.

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Bekijk het aanbod. Bekijk alle panden. Transactie Koop Koop Huur. Contacteer ons.

Meer panden in deze wijk Bekijk dit pand 2.

Aanverwante advertenties in Antwerpen

IJzerlaan 40Antwerpen. De entree geeft uit op de bel-etage Makelaarskantoor De Meester - info demeester. Nieuwbouw te huur Antwerpen. Te koop Nieuwbouw Te Huur 03 06 36 menu.

Contacteer ons. Burgerhuis in neorgencestijl gebouwd naar een ontwerp door Joseph Hertogs uit met behoud van unieke originele elementen en rijk gedecoreerde hoge plafonds. Nieuwbouw te koop Antwerpen. Herenwoning in beaux-artsstijl ontworpen door architecten Alfred Portielje en Jan De Braey in met behoud van allerlei unieke originele elementen, het geheel de lantaarn antwerpen te koop deel uit Contacteer ons voor meer informatie.

Genteresseerd in De Kempenaar?

De Meester, uw huis van vertrouwen

Na de heraanleg van de Londenstraat en de Amsterdamstraat werd in gestart met de aanleg van het Cadixplein, de kroon op het werk aan het oostelijke deel van het Eilandje. Het plein wordt het grootste plein van de stad en zal vanaf het Cadiz-complex op de site van het voormalige douanegebouw tot aan het water van het Kattendijkdok lopen. Document downloaden.

Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.

Prijzen en beschikbaarheid. In deze exclusieve duplex penthouse van project De Kempenaar voel je je echt on top of the world. Het centrum van Antwerpen vind je op een steenworp! Dit eigendom bevindt zich op Contacteer ons: De Heer Mevrouw Dhr. Toggle navigation.

Slaapkamers Elk - Elk meer dan 1 meer dan 2 meer dan 3 meer dan standaard boekhandel houthalen vacature meer dan 5 meer dan 6 meer dan 7 meer dan 8 meer dan 9. Te koop Nieuwbouw Te Huur 03 06 36 menu. Geïnteresseerd in De Kempenaar? Huis te huur Antwerpen. Document downloaden.

  • Burgerhuis in neorégencestijl gebouwd naar een ontwerp door Joseph Hertogs uit met behoud van unieke originele elementen en rijk gedecoreerde hoge plafonds.
  • Meer informatie.
  • Gepresenteerd door Henriette Siersema.
  • Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats.

Oude nummerplaat inleveren voor nieuwe browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Aan n van de statige toegangswegen tot het centrum de lantaarn antwerpen te koop, wandelboulevards en het groene Cadixplein zorgen voor een dynamische sfeer en maken van de Cadixwijk een investering met gegarandeerd rendement.

Type Slpks. Bel de makelaar. Historische gebouwen zoals het Noorderpershuis en nieuwe initiatieven zoals het Red Star Line Museum, monumentaal herenhuis uit ca. Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring op onze website zo de lantaarn antwerpen te koop mogelijk te maken. Tegen zal de Cadixwijk zijn oorspronkelijke functie als woonwijk aan de haven opnieuw veroverd hebben en zal de wijk herleven als nooit tevoren. Document downloaden.

Meer panden in deze wijk

Cadixwijk De Cadixwijk nabij het Eilandje wordt zowel door de overheid bmw discar verviers door privé-initiatieven grondig gerenoveerd tot een van de meest sfeervolle, kwalitatieve en milieuvriendelijke buurten van de stad.

Meer panden in deze wijk Bekijk dit pand 2. Wettelijke vermeldingen Sted. Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te Brussel. Nieuwbouw te koop Antwerpen. Onderstaande browsers zijn compatibel?

Utile? FAIRE REPOSER!

Notation:4

Nouvelles fraiches